СБУ заборонила в’їзд в Україну співведучій Притули з Нового каналу

 

Російській телеведучій та учасниці “Comedy Woman” Катерині Варнаві, яка також є ведучою однієї з програм українського “Нового каналу”, заборонили в’їзд в Україну на 5 років. Про це йдеться у відповіді Служби безпеки України на запит “Обозревателя“.

“Її дії суперечать інтересам забезпечення безпеки України”, – пояснили виданню в СБУ, підтвердивши рішення заборону, прийняте в березні 2017 року.

У мережі є відео, в якому учасниці Comedy Woman співають пісню про президента Росії Володимира Путіна під час концерту в окупованому Криму у 2016 році.

Утім, 30 березня Comedy Woman провели шоу у Києві. Прикордонники пояснили це тим, що не мали вагомих доказів того, що гумористки відвідували окупований Крим, порушуючи встановлені українським законодавством правила.

Як відомо, з 2014 року Катерина Варнава – співведуча Сергія Притули у програмі “Хто зверху” на “Новому каналі”, де вона замінила Ольгу Фреймут.

Читайте також:
В Україну не пустили співачку Лоліту Мілявську, яка забула українську мову

СБУ скасувала заборону в’їзду в Україну Наташі Корольовій. На час похорону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна