“Нехай щастить”. СБУ потролила Лоліту евфемізмом і еротичним фото

Служба безпеки України на своїй офіційній сторінці у “Твіттері” покепкувала над російською співачкою Лолітою, яку минулих вихідних не пустили до України.

СБУ опублікувала стару світлину, на якій артистка постає в пікантному вигляді – у відвертій сукні з відкритими грудьми і ногами, при цьому на зображення додано напис “Нехай щастить”.
Як відомо, це своєрідний перифраз-евфемізм з анекдоту про те, що росіяни читають побажання “Нехай щастить” як “нех*й шастать”.

Як повідомляла “Новинарня“, російську співачку українського походження Лоліту Мілявську 23 квітня не пропустили через український кордон в Конотопі, знявши з потяга та відправивши назад до Москви іншим поїздом. Мілявська прямувала до Києва, де живе її донька.

Після цього естрадна зірка записала відео, різко висловившись про СБУ та заявивши, що в Україні “роблять все, щоб вона забула українську мову”.

Співачка, яка народилася в Західній Україні і довгий час жила в Києві, підтримує анексію Росією Криму та вважає президента РФ Володимира Путіна “генієм міжнародної політики”.
Після відвідування окупованого Криму через закриті КПП у 2015 році Мілявській на три роки заборонено в’їзд в Україну.

Раніше в’їзд до України було заборонено іншій екс-киянці – Наталі Корольовій (пізніше її в порядку винятку пустили на похорон бабусі), учасниці “Євробачення” від РФ Юлії Самойловій та іншим.

Читайте також:
СБУ заборонила в’їзд в Україну майже 140 російським артистам

ДПСУ врахувала критику Геращенко щодо в’їзду в Україну “лабухів з Криму”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна