Після Великодня бойовики знову збільшили кількість обстрілів у зоні АТО

 

Ситуація в районі проведення АТО знову загострюється. За минулу добу, 17 квітня, російсько-окупаційні війська 32 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Один український воїн отримав поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Епіцентром вогневих протистоянь залишається Приморський напрямок. Вогнем мінометів калібру 120-мм та озброєння БМП бойовики накривали позиції ЗСУ біля Новогригорівки. Оборонців Чермалика обстрілювали з 82-міліметрових мінометів, а в районі Мар`їнки застосували великокаліберні кулемети. По морських піхотинцях під Водяним противник гатив з озброєння БМП, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї обстрілювали українських бійців поблизу Широкиного, Талаківки та Павлополя. У районі Талаківки та Водяного активізувались ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру противник бив по позиціях поруч Авдіївки. З протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по опорних пунктах у районі Шахти “Бутівка”. З кулеметів великого калібру та стрілецької зброї загарбники обстрілювали оборонців Кам’янки.

На Луганському напрямку по позиціях поблизу Катеринівки підрозділи російсько-окупаційних військ застосували міномети калібру 82-мм та автоматичні гранатомети. З протитанкових гранатометів противник вів вогонь по опорних пунктах у районі Новоолександрівки.

Як повідомляла “Новинарня“, на Великдень, 16 квітня, російсько-терористичні підрозділи порушували “режим тиші” загалом 13 разів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна