Речницю главку поліції Одещини відсторонили від посади через сепаратизм

 

Керівник прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області Олена Войтенко відсторонена від посади через підозри в симпатіях до сепаратистів. Про це повідомляє одеський сайт 048.ua.

Голова поліції Одеській області Дмитро Головін призначив службове розслідування.

“Ми реагуємо на кожну заяву та повідомлення громадян. Після завершення перевірки, залежно від того, підтвердяться викладені факти чи ні, буде прийнято законне рішення”, – прокоментували відсторонення Альони Войтенко в одеському главку.

На час проведення службового розслідування цього працівника ГУНП відсторонено від виконання службових обов’язків за займаною посадою.

Головою відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Олена Войтенко стала 30 листопада 2016 року, і вже тоді громадськість була обурена цим призначенням.

Про те, що Войтенко у 2014 році публікувала статті відвертого сепаратистського характеру і працювала на волонтерських засадах у прес-службі депутата з Партії регіонів, повідомив зокрема лідер ГО “Оберіг” Дмитро Вічик.

Раніше член НСЖУ Войтенко працювала в державних і недержавних ЗМІ – як на телебаченні, так і в газетах, неодноразово ставала лауреатом журналістських конкурсів і нагород, у 2013 році була удостоєна “Золотої медалі української журналістики”, має філологічну та юридичну освіти.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна