Доба в АТО: двоє поранених, обстріли тривають

 

За минулу добу, 5 квітня, російсько-окупаційні війська обстріляли позиції сил антитерористичної операції загалом 29 разів. Двоє українських воїнів отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Найбільшу вогневу активність противник проявляв біля Маріуполя. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по позиціях українських військ у районі Красногорівки. По опорних пунктах поблизу Павлополя та Водяного – з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Захисників Марїнки обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Новотроїцького, Красногорівки та Водяного активно діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку найбільша кількість обстрілів була зафіксована під Авдіївкою, захисників якої російсько-терористичні підрозділи протягом доби неодноразово накривали вогнем мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Захисників Зайцевого та Пісків обстрілювали з кулеметів та стрілецької зброї, також по українських воїнах вели вогонь ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм були обстріляні позиції поблизу Сизого, а зі станкових протитанкових гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Новоолександрівки.

Незважаючи на збройні провокації, українські військовослужбовці суворо дотримувалися “режиму тиші” і вогонь у відповідь не відкривали, наголошується в повідомленні.

Читайте також:

Загострення АТО: п’ятеро поранених, бій з ДРГ противника під Мар’їнкою. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна