Порошенко посмертно нагородив убитого в Маріуполі полковника СБУ Хараберюша. Грицак обіцяє розплату з відсотками

 

На центральній алеї Старокримського кладовища Маріуполя в понеділок, 3 квітня, відбулося прощання з полковником СБУ Олександром Хараберюшем (позивний “Душман”).
Як повідомляла “Новинарня“, заступник керівника департаменту контррозвідки управління СБУ в Донецькій області загинув внаслідок підриву його авто в п’ятницю.

Як повідомляє прес-центр СБУ, провести Олександра Хараберюша в останню путь прийшло керівництво Служби, його побратими з різних управлінь СБУ та інших силових органів, жителі міста.

Президент Петро Порошенко указом від 1 квітня нагородив полковника Хараберюша орденом “За мужність” I ступеня (посмертно). Нагороду вручили на похоронах його батькові Івану Федоровичу, зазначає сайт 0629.

Голова СБУ Василь Грицак закликав співробітників Служби стати ще більш згуртованими після цієї трагедії.

“Нас не залякати цим цинічним вбивством. Вже є певні зачіпки. Борги потрібно віддати швидко і з відсотками, всі можливості для цього у нас є”, – підкреслив Грицак.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна