Ситуація в АТО напружена, кількість обстрілів знову зросла

 

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. За минулу добу, 21 березня, російсько-терористичні війська 76 разів обстріляли позиції ЗС України. Один український боєць отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку найбільшу активність бойовики виявляли під Авдіївкою, Луганським, Зайцевим та шахтою Бутівка. Протягом всієї доби вони практично не припиняли там обстріли з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, крупнокаліберних кулеметів та гранатометів.
Захисників Авдіївки та шахти Бутівка окупанти також обстрілювали з танків, а по позиціях під Зайцевим увечері завдали удару зі 152 мм артилерійських систем.

На Луганському напрямку гаряче було під Золотим, Новозванівкою та Кримським, захисників яких бойовики обстрілювали з гранатометів та крупнокаліберних кулеметів, а під вечір застосували 120 мм міномети.

На Маріупольському напрямку сепаратисти також активно використовували зброю, заборонену Мінськими угодами. Позиції під Широкиним, Лебединським та Красногорівкою російсько-окупаційні війська обстрілювали зі 120 мм мінометів, кулеметів та гранатометів різних систем. Захисників Новотроїцького обстріляли з важкої артилерії калібру 122 мм, а по оборонцях Мар’їнки бив танк.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні в зоні проведення АТО було зафіксовано загалом 60 обстрілів з боку бойовиків.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна