Міністр оборони закликав офіцерів запасу повернутись на службу до ЗСУ

 

Міністр оборони Степан Полторак закликав офіцерів запасу повернутись на службу до Збройних сил України. Про це йдеться на сторінці глави оборонного відомства у “Фейсбуці”.

“Звертаюся до офіцерів запасу, – тих, хто за вислугою років отримали пенсійне забезпечення від держави, житло і пільги і перебувають на заслуженому відпочинку… Якщо вам дозволяє вік і стан здоров’я, закликаю повернутися до лав Збройних сил: нам потрібен ваш досвід і знання”, – заявив глава МОУ.

“Ви пройшли бойовий шлях, набули досвіду, який так необхідний нашій армії.
Звертаюсь до вас, взяти приклад із добровольців. Нам вже вдалося сформувати армію, вдвічі більшу, завдяки добровольцям. Та наша боротьба ще триває, загрози незалежності існують”, – зазначив генерал Полторак, звертаючись до офіцерів запасу.

 

Як інформувала “Новинарня“, на початку січня в ЗСУ анонсували призов протягом 2017 року офіцерів запасу, які закінчили військові кафедри, однак досі не служили у війську.
Водночас досі така мобілізація не оголошувалася.

Відомо, що в Збройних силах після останньої демобілізації існує дефіцит кадрів, зокрема на офіцерських посадах.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна