Голова ВЛК з військкомату Білої Церкви попався на хабарі

 

На Київщині затримали голову ВЛК Білоцерківського військкомату, який за хабар 900 доларів мав визнати призовника непридатним до військової служби.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

“Військовою прокуратурою Київського гарнізону (…) спільно з оперативними працівниками Управління захисту економіки ДЗЕ в Київській області Нацполіції України під час одержання хабара в 900 доларів США затримано голову військово-лікарської комісії Білоцерківського об’єднаного міського військового комісаріату”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що військовослужбовець МВК отримав вказану суму від призовника за визнання його не придатним до строкової військової служби за станом здоров’я.

Хабарника затримано в порядку ст. 208 КПК України та вилучено суму неправомірної вигоди.

Вказаній особі готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Читайте також:
У Житомирі працівник військкомату розстріляв із “травмата” сусіда і вдарив жінку

У Дніпрі затримали військкома, який вимагав хабар у власника транспорту

Муженко застеріг військкомати від “ефекту звикання”
та наказав зайнятися адаптацією ветеранів АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна