“Колода смерті” діє! Помер ще один “засновник ДНР”

 

12 березня в Донецьку помер один із “творців” так званої “Донецької республіки” Володимир Макович.
Про це пишуть “Новости Донбасса” з посиланням на повідомлення одного з колишніх керівників “МЗС ДНР” Бориса Борисова.

“Пишуть, що Макович у Донецьку помер. Хто не знає, це той самий чоловік, який 7 квітня 2014 року зачитував народу “декларацію про державну незалежність ДНР”, – зазначив він у соцмережі.

Деякий час – у липні 2014 року – Макович очолював так звану “верховну раду ДНР”, перед тим був “віце-спікером”.

Володимир Макович також відомий тим, що у травні 2014 року зачитував звернення до Ріната Ахметова – після того, як олігарх описав чотири сценарії розвитку Донбасу і назвав “ДНР” пройдисвітами, які взяли регіон в заручники.

Причиною смерті Маковича стала пухлина головного мозку, передає агенція РІА “Новости” з посиланням на представника прес-служби так званої “народної ради ДНР”.

“Сьогодні в Донецьку після тривалої хвороби помер Володимир Іванович Макович. Причиною смерті стала пухлина головного мозку, виявлена у нього ще до початку подій на Донбасі. На жаль, Володимир Іванович помер незадовго до проведення операції — відбувався розгляд доцільності її проведення, було занадто багато ризиків”, – сказав співрозмовник видання.

Як відомо, Маковичу було 54 роки (4 серпня 1953 р.н.).

Він став черговим “персонажем” колоди карт “Бий падлюку”, який помер за останні два з половиною роки. Волонтери в Києві говорять про особливі властивості цієї “колоди смерті”.

Читайте також:
Благодійна колода карт для снайперів АТО “Бий падлюку”:
хто на черзі замість Мотороли й Гіві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна