З початку доби в АТО вже п’ять поранених

 

Після доби без втрат з початку 9 березня в наслідок бойових дій постраждали вже п’ятеро військовослужбовців ЗС України. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

“Загалом зафіксовано 39 обстрілів. Троє наших військових поранено, двоє травмовано”, – інформує штаб.

Зазначається, що на Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів окупанти обстріляли Новотроїцьке, Водяне, Павлопіль та Богданівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Лебединське, Новогригорівку, Широкине, Чермалик, Водяне, Гнутове. Снайпер вів вогонь по Талаківці.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів обстріляно позиції сил АТО біля Новоолександрівки та Попасної. З гранатометів та стрілецької зброї НЗФ били по Новозванівці та Станиці Луганській.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Авдіївку, Дачу та Луганське, з гранатометів та стрілецької зброї – Кам’янку, Луганське, Піски, Невельське, Зайцеве та Троїцьке, зі стрілецької зброї – Майорськ. По Авдіївці та Зайцевому вогонь вели снайпери.

Читайте також:
“З нагоди 8 березня” бойовики поранили трьох цивільних на Донеччині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна