У Житомирі працівник військкомату розстріляв із “травмата” сусіда і вдарив жінку

 

У Житомирі працівник військкомату розстріляв із “травмата” чоловіка й жінку через конфлікт з приводу паркування авто. Як передає “Новинарня“, про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції області.

Повідомлення про стрілянину на проспекті Незалежності патрульні отримали в п’ятницю, 3 березня, ввечері, близько 20:30. Прибувши на місце разом із нацгвардійцями, патрульні виявили чоловіка 1989 року народження, якого одразу ж обмежили в русі.

Згодом встановили, що він військовий, працівник місцевого військкомату.

“Встановлено, що у дворі багатоповерхівки виник конфлікт через паркування автомобіля. У ході його перебігу 27-річний чоловік здійснив кілька пострілів з пристрою для відстрілу гумових куль, у тому числі у сторону опонента. У результаті той отримав травми у вигляді пошкодження лівого ліктьового суглобу та поперекового відділу хребта”, – йдеться в повідомленні.

За повідомленні деяких ЗМІ, крім 31-річного чоловіка, постраждала також жінка, якій військовий вистрілив в обличчя. Однак у зведенні ГУ НП області про це не згадано.
Ідеться про одного потерпілого, якому надали необхідну медичну допомогу.

Як уточнила речниця ГУ НП Житомирщини Алла Ващенко в ефірі каналу “112 Україна”, жінку військовий вдарив в обличчя.
Усі учасники конфлікту є мешканцями однієї багатоповерхівки.

У стрільця вилучено пристрій для відстрілу гумових куль, на який він має дозвіл, та стартовий пістолет.

“За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 7 років”, – зазначають у поліції.

Читайте також:
Муженко застеріг військкомати від “ефекту звикання”
та наказав зайнятися адаптацією ветеранів АТО

У Дніпрі затримали військкома, який вимагав хабар у власника транспорту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна