За день в АТО – “заруба” під Маріуполем, один поранений

З початку доби 3 березня зафіксовано 62 обстріли з боку бойовиків. Одного нашого військового поранено. Про це йдеться у зведенні штабу АТО станом на 18:00.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Лебединське, а зі 120-міліметрових мінометів – Водяне, Красногорівку, Широкине. Також по Широкиному неодноразово вели вогонь БМП противника. Великокаліберні кулемети та стрілецька зброя – по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці та Новогригорівці. По Водяному та Новотроїцькому вогонь вів і снайпер.

На Луганському напрямку з мінометів противник обстріляв Катеринівку, Кримське та Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та протитанкових ракетних комплексів – Кримське.

На Донецькому напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї – по Авдіївці, шахті “Бутівка”, Пісках, Верхньоторецькому, Невельському, Опитному, Зайцевому, Луганському.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” розстріляли з танка спостережний пост СЦКК та ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна