Втрати дня: двоє бійців 54-ї бригади загинули на Світлодарській дузі

 

Двоє військових ЗС України загинули, один поранений – такими є втрати українських сил на Сході з початку доби, 28 лютого, відповідно до зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

На Світлодарській дузі загинули двоє бійців 54-ї окремої механізованої бригади (ппд – Бахмут), повідомило джерело “Тижня”.

Один із полеглих – Сергій Мокренко, 1993 р.н., житель селища Шацьк Волинської області. Про це пише “Район.Шацьк“.

“Військовий-контрактник з минулого року проходив службу у 54-й окремій механізованій бригаді, 19 грудня 2016 року був поранений, лікувався в госпіталі.
В січні цього року приїжджав додому, в Шацьк, бачився з рідними і друзями. Щойно затягнулися рани, Сергій знову вирушив на Схід, де на нього чекали побратими.
Страшну звістку повідомили під час засідання чергової сесії Шацької районної ради”, – йдеться в повідомленні.

Загалом до 18:00 зафіксовано 56 обстрілів з боку бойовиків.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Водяне, з мінометів – Гнутове, Широкине, Водяне, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Талаківку, Павлопіль, Гнутове. По Широкиному та Новотроїцькому також вів вогонь снайпер.

На Донецькому напрямку танкова гармата била по шахті “Бутівка”. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів ворог обстріляв Зайцеве, Троїцьке, Новолуганське, Кам’янку, Авдіївку та Луганське, із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Зайцеве, Верхньоторецьке, Невельське, Богданівку, Авдіївку та Луганське.

На Луганському напрямку з артилерії калібром 152 мм противник завдав удару по позиціях ЗСУ біля села Кримське, а з стрілецької зброї – біля Станиці Луганської та Новоолександрівки.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” заблокували роботу гуманітарного фонду Ахметова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна