Росія в Криму ротує колишніх українських військових. Зрадників шлють на північ, – ГУР

 

Командування збройних сил Росії здійснює цілеспрямовані заходи щодо заміни в російських підрозділах на території АР Крим колишніх українських військовослужбовців, які зрадили присязі.
Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у зведенні від 24 лютого.

Так, за даними розвідки, на кримський аеродром Кача прибули з Росії п’ять нових льотних екіпажів для військово-транспортних літаків Ан-26 та літаків-амфібій Бе-12.

“Новоприбулі льотчики замінять колишніх українських військовослужбовців, що перейшли на службу до ЗС РФ.
“Українські” екіпажі планується передислокувати для проходження подальшої служби на територію РФ, зокрема до складу частин Північного флоту ВМФ РФ”, – ідеться у зведенні.

Крім того, до кінця 2017 року в підрозділах російських окупаційних військ у Криму передбачається скасування більшості посад, які укомплектовані військовослужбовцями-жінками – колишніми громадянками України, зазначають у ГУР.

Читайте також:
Турчинов: На початку агресії в Криму зрадили присязі
понад 9 тисяч військових ЗС України

Це тільки говориться: «Крим узяли без єдиного пострілу».
Майор Баранова – про вихід ЗС України з півострова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна