Вибух на День Валентина в Донецьку спричинив полк “Восток”, – ГУР

 

Потужний вибух, який чули у вівторок, 14 лютого, в Донецьку, стався на хімзааводі і був пов’язаний із діяльністю бойовиків “ДНР” з полку “Восток”.
Як повідомляє “Новинарня“, про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міноборони України від 15 лютого.

“14 лютого ц.р. на території Донецького казенного підприємства хімічних виробів стався вибух через недотримання заходів безпеки при поводженні з вибухонебезпечними предметами під час проведення особовим складом одного з підрозділів 11-го окремого мотострілецького полку (“Восток” – “Н”) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ робіт зі збору та сортування металобрухту”, – інформує розвідка.

Як відомо, у вівторок близько 10-ї години ранку стався вибух у районі ремонтного цеху Донецького заводу хімічних виробів (Куйбишевський район). Над містом було видно великий стовп диму. За словами місцевих жителів, будинки, які стоять поруч з територією заводу, залишилися без шибок.

Читайте також:
Руйнівний вибух у Донецьку: не “Точка-У” ЗСУ, а детонація боєкомплекту бойовиків. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна