За фактом смерті легендарного воротаря Чанова порушено справу про умисне вбивство

 

Столична поліція відкрила кримінальне провадження щодо смерті знаменитого воротаря київського “Динамо” Віктора Чанова за статтею про умисне вбивство.
Як повідомляє “Новинарня“, про це інформує сайт ГУ Нацполіції в м. Києві.

“8 лютого близько 22:50 до чергової частини київської поліції надійшло повідомлення від лікаря про те, що у відділенні нейрохірургії помер колишній футболіст, місцевий мешканець 1959 року народження”, – зазначає відділ комунікації поліції Києва.

Начальник Деснянського управління поліції в Києві Олександр Косовський розповів: “Попередньо встановлено, що чоловіка без свідомості 21 січня 2017 року о 10-й годині доставила до медичного закладу «швидка» із села Рославичі Васильківського району Київської області, де він, за словами лікарів, отримав множинні травми при падінні з висоти.

Пацієнту із важким діагнозом надавалася необхідна медична допомога, весь час він був без свідомості. Вчора ввечері медики констатували смерть колишнього футболіста”.

Зазначається, що відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом смерті чоловіка розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (“умисне вбивство”).

Наразі призначається судово-медична експертиза для встановлення причини смерті.

“Усі зібрані матеріали через органи прокуратури будуть передані до Головного управління Національної поліції у Київській області, оскільки трагічна подія сталася на Київщині”, – роз’яснив Косовський.

Як повідомляла “Новинарня“, у середу, 8 лютого, стало відомо, що у віці 57 років помер уславлений воротар “Динамо” 1900-х років Віктор Чанов.

Деякі ЗМІ інформували, що 20 січня на нього було здійснено напад на околицях Києва – футболіста нібито жорстоко побили.

Втім, невістка Віктора Чанова Ірина заявила, що інформація про побиття Віктора Вікторовича не відповідає дійсності.
“Не вірте чуткам, що побили”, – написала вона, звертаючись до ЗМІ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна