Бойовики в Авдіївці поцілили в квартиру з п’ятьма дітьми, – поліція

 

Бойовики “ДНР” знову обстріляли стару частину міста Авдіївки. Про це у п’ятницю ввечері, 3 лютого, повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

“Авдіївка. Знову обстріл старої частини міста. Бойовики не шкодують нікого, навіть дітей. Снаряд влучив у п’ятиповерховий житловий будинок №73 по вул. Соборній (колишня Леніна). В квартирі перебувала мати та п’ять дітей віком від 5 років і старше”, – написав він у соцмережі після 23:00.

За словами Аброськіна, “всі дивом залишилися живі, викликали на допомогу працівників поліції”.

Також голова обласної поліції зазначив: “Тільки що надійшла інформація – бойовики розпочали обстріл селища Сартана. Інформація про постраждалих уточнюється”.

Нагадаємо, ввечері попереднього дня бойовики прицільно “накрили” артилерією пункти гуманітарної допомоги в Авдіївці, що призвело до людських жертв.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна