Внаслідок обстрілів зазнали ушкоджень троє бійців сил АТО

 

За минулу добу, 25 січня, в зоні бойових дій на Сході зафіксовано 48 обстрілів з боку незаконних збройних формувань. Одного українського військового поранено та двох травмовано. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали позиції ЗСУ зі 122-міліметрової артилерії, із 120- та 82-міліметрових мінометів вели вогонь по Красногорівці, Мар’їнці, Жовтому, Березовому, Водяному та Широкиному.
Використовуючи реактивні системи “Град-П”, обстріляли населений пункт Красногорівка. Із гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Мар’їнку, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Новотроїцьке. По Новотроїцькому та Мар’їнці вогонь вів снайпер, а по Широкиному – БМП противника.

На Луганському напрямку міномети калібру 120 та 82 мм обстріляли Троїцьке та Новозванівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог бив по позиціях сил АТО біля населених пунктів Оріхове, Жовте та Новозванівка.

“На Донецькому напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів стріляли по Авдіївці, Зайцевому та Троїцькому. Луганське, Зайцеве та Авдіївка були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, – йдеться у зведенні.

Нагадаємо, попередньої доби було зафіксовано 55 обстрілів, у ЗСУ – один поранений.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна