Біля Красногорівки внаслідок обстрілу з боку бойовиків загинула цивільна дівчина

 

Внаслідок обстрілу бойовиками “ДНР” підконтрольної Україні території біля Красногорівки 5 січня загинула молода жінка, однак тільки зараз її тіло забрали до моргу. Про це повідомив у соцмережі начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області Вячеслав Аброськін.

“Для бойовиків “ДНР” нема нічого святого. Навіть в різдвяні дні вони не гребують вбивати мирних жителів Донеччини”, – написав Аброськін.

За його словами, сьогодні зранку, 8 січня, військові доставили до Красногорівки труп дівчини з осколковим пораненням ноги, який був виявлений ще 5 січня на автодорозі “Красногорівка – Старомихайлівка”.

“Тільки сьогодні вдалося тіло вивезти. Імовірно загинула 5 січня в результаті мінометного обстрілу бойовиками “ДНР” підконтрольної Україні території. На вигляд дівчині 25 років, її особа встановлюється», – зазначив голова обласної поліції.

Як відомо, раніше Тристороння контактна група в Мінську домовилася про всеохопний режим тиші в зоні АТО з нагоди новорічних свят, починаючи з 24 грудня. Однак сторона бойовиків з самого початку почала порушувати перемир’я.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” обстріляли свій тиловий Харцизьк, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна