На Одещині виявили схрон набоїв біля частини, яка повернулася із зони АТО

 

Схованку з військовими засобами ураження виявила Служба безпеки України на Одещині. Як передає “Новинарня“, про це повідомляє прес-служба УСБУ області.

“Під час відпрацювання оперативної інформації оперативники СБУ виявили схрон з боєприпасами в передмісті Одеси, що був облаштований поблизу місця розташування однієї з військових частин, яка нещодавно пройшла ротацію в зоні проведення АТО”, – йдеться в повідомленні.

Оперативники спецслужби вилучили зі схрону 1572 патронів калібру 7,62 мм, близько 1 кг артилерійського пороху та три димові шашки.

Засоби ураження вилучені та передані для проведення експертиз з метою встановлення військових підрозділів, з яких вони були вкрадені.

sbu-zbroya-odeshhina sbu-zbroya-odeshhina-2
<
>

“Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії, встановлюються особи, причетні до транспортування вказаних засобів ураження до Одещини”, – зазначили в УСБУ.

Читайте також:
На Дніпропетровщині виявили схрон зброї з АТО, яка мала приїхати до Києва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна