На Одещині затримали підозрюваного у подвійному вбивстві з відрізанням голів

 

Підозрюваний у жорстокому вбивстві жінки та її дворічної дитини дитини в Одеській області затриманий поліцією. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Одещини.

“Спецоперація із затриманню зловмисника завершена, він затриманий у тому місці, де ми і вважали, що він там перебуватиме. Затримання було проведено професійно, він не встиг вчинити опору. Тривають першочергові слідчі дії. Ми щасливі. Поранених серед правоохоронців немає.
На місці затримання наш керівник Головін, він керував спецоперацією, всю ніч також працювали його заступники…” – розповіла речник ГУ Нацполіції Одеської області Альона Войтенко.

підозрюваний

підозрюваний

Трагедія сталася напередодні, 29 грудня, в Овідіополі.
Як повідомив канал “112”, 31-річний підозрюваний на прізвище Погорєлов – співробітник фіскальної служби, він убив сестру свого начальника та її дочку, відрізав їм голови, а будинок – підпалив.

“Чоловік раніше проживав у цьому населеному пункті, він несудимий, у нього є сім’я, є маленька дитина”, – розповіла Войтенко.

У регіоні було введено план “Сирена” для розшуку підозрюваного: уздовж трас в Овідіопольському районі встановили пости поліції. Всього в операції брали участь близько 500 правоохоронців, працівників Нацполіцї, Нацгвардії та ін. У поліції припускали, що злочинець може бути озброєний.

Як розповів керівник обласної поліції Дмитро Головін, зловмисник був затриманий за 7 км від Овідіополя.

Кореспондент “112 Україна” з посиланням на слова керівника поліції області розповів, що процес пошуку та затримання відбувався так: у той час, як правоохоронці разом з громадськими активістами прочісували селища й турбази в районі Овідіополя, одна з груп у кількості 7 осіб виявила підозрюваного, коли він виходив з лісопосадки. Його доставили до Овідіопольського райвідділу поліції.

ЗМІ з посиланням на правоохоронців повідомляли що зловмисник, який утік з місця злочину, планував в’їхати в людський натовп в Одесі.

Після затримання підозрюваний розповів, що дійсно планував влаштувати теракт в Одесі, пише “Думська“.

“Чоловік підтвердив поліцейським, що хотів влаштувати теракт: “Я хочу, щоб Одеса боялася”. На вбивство він пішов свідомо, але мотиви озвучувати поки відмовляється”, – зазначає видання.

Читайте також:
У Хмельницькому копи застрелили “психа” із заточкою, який різав людей

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна