За добу в АТО ще двоє загиблих. У штабі також прокоментували загальні втрати на Світлодарській дузі

 

За минулу добу, 22 грудня, в зоні проведення антитерористичної операції двоє українських військових загинуло, троє отримали поранення.
Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Він уточнив, що внаслідок ворожих обстрілів один боєць загинув та ще один зазнав поранень в Авдіївці, також є один загиблий і двоє поранених у Луганському (Світлодарська дуга).

Як повідомляла напередодні “Новинарня“, вчора протягом дня піхота бойовиків двічі намагалася відбити втрачені позиції під Світлодарськом.

Відповідаючи на запитання про загальну кількість втрат за час активних бойових дій на Світлодарській дузі, полковник Лисенко заявив, що вісім військовослужбовців загинули та лише один потрапив у полон.

“18 грудня під час активної фази на Світлодарській дузі один з військовослужбовців був поранений і потрапив у полон. Більше військових, які б опинилися в полоні, у нас немає. Принаймні за інформацією, яку подають командири підрозділів, які тримають оборону на лінії зіткнення”, – сказав речник.

Лисенко зазначив, що наразі невідомо, чи живий цей полонений.

Раніше журналісти й волонтери повідомили, що бойовики розсилають фото й відео трьох осіб, нібито взятих у полон на Світлодарській дузі й убитих на окупованій території.

Читайте також:
Полеглі герої Світлодарської дуги. ФОТО, БІОГРАФІЇ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна