У штабі АТО нарахували 33 обстріли за добу

 

Минулої доби, 20 грудня, бойовики здійснили 33 обстріли позицій ЗС України. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО, передає “Новинарня“.

На Донецькому напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти знову вели вогонь по наших позиціях в районі Луганського, що на Світлодарській дузі.  З мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – по Авдіївці і знову ж по Луганському.

На Маріупольському напрямку, з артилерії, окупанти обстрілювали Лебединське, а з мінометів “працювали” по Красногорівці, Новотроїцькому, Широкиному, Тарамчуку, Березовому та Лебединському. З гранатометів різних систем – по Талаківці, а по Березовому та Новотроїцькому – з гранатометів і озброєння БМП.

На Луганському напрямку з мінометів та гранатометів – по Новозванівці, Станиці Луганській та Новоолександрівці. Також з гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали село Сизе. По Станиці Луганській вогонь вів снайпер.

Читайте також:
Полеглі герої Світлодарської дуги. ФОТО, БІОГРАФІЇ

Бої за Світлодарську дугу: дві доби пекла. СВІДЧЕННЯ УЧАСНИКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна