“Лелека” від Зозулі. Футболіст збірної України подарував безпілотник Головному управлінню розвідки

 

Футболіст збірної України та іспанського “Бетіса” Роман Зозуля передав Головному управлінню розвідки Міністерства оборони безпілотний літальний апарат “Лелека”.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу ГУР МОУ.

“Засновник фонду “Народна армія” та гравець національної збірної України з футболу Роман Зозуля повідомив, що “тепер в армії буде на одну “пташку” більше, а це означає: більше точних розвідданих, більше уражених цілей і, головне, збережені життя наших бійців”, – зазначили в ГУР Міноборони.

Як відомо, фонд “Народна армія” був заснований у квітні 2015 року тоді ще гравцем “Дніпра” Романом Зозулею спільно з уболівальниками клубу та волонтерами. Відтоді 27-річний нападник активно переймається наданням допомоги воїнам АТО, навіть переїхавши грати в Іспанію.

У День Збройних сил України 6 грудня Зозуля написав у себе в “Фейсбуці”:

Вітаю всіх наших бійців з Днем ЗСУ! Хлопці, низький вам уклін за те, що ви захищаєте нашу державу! Ваш внесок в спокій нашого життя неможливо оцінити.
Я пишаюсь тим, що я українець! Я пишаюсь тим, що в нашій країні так багато людей, котрі ціною свого життя та здоров’я боронять цілісність нашої неньки. Окремо хочу подякувати сім’ям та близьким тих військових, хто віддав своє життя захищаючи нас! Ніхто незабутий!”




Читайте також:
Гравці збірної України подарували артилеристам ЗСУ медичне авто

Фонд футболіста Зозулі знову допоміг бійцям АТО

Полтораку доповіли, що армія України – четверта у світі, яка має підрозділ аеророзвідки. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна