Заступник голови місії ОБСЄ Хуг відвідав український СЦКК в Соледарі й поїхав до Луганська

 

Українське керівництво Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) в четвер, 15 грудня, провело зустріч із заступником голови СММ ОБСЄ в Україні Александром Хугом та обговорило питання покращення взаємодії, припинення вогню, втілення гуманітарних та соціальних програм.

Як повідомляє прес-служба штабу АТО, зустріч відблася у штабі СЦКК у місті Соледар Донецької області.

“Під час брифінгу було обговорено низку важливих питань. Зокрема з безпеки та припинення вогню. Покращення взаємодії з представниками Моніторингової місії ОБСЄ. Вирішення гуманітарних та соціальних програм.
Плідний діалог в брифінговому залі Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін завершився повним порозумінням сторін
“, – сказано в повідомленні штабу.

Сьогодні ж, 15 грудня, Александр Хуг відвідує Луганськ.
Як інформує прес-служба СММ ОБСЄ, пан Хуг разом з іншими спостерігачами Спеціальної моніторингової місії здійснить патруль у район Золотого – одну з трьох ділянок розведення сил і засобів.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна