Доба в АТО: українська армія понесла серйозні втрати

 

За минулу добу, 10 грудня, внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції  троє військовослужбовців загинули та двоє зазнали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він уточнив, що військові загинули внаслідок мінометного обстрілу поблизу Красногорівки, крім того там зазнав поранення один військовий, ще один воїн зазнав поранення внаслідок бойових дій неподалік Верхньоторецького

Так, на Луганському напрямку бойовики порушили режим тиші у Попаснянському, Новоайдарському та Станично-Луганському районах. найгарячіше було неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.  Також міномети застосовувалися в районі Троїцького та Кримського.

На Донецькому напрямку продовжується протистояння на традиційних напрямках: Авдіївка, Луганське та Горлівський периметр.

На Маріупольському напрямку кількість обстрілів залишається найбільшою. Бойовики застосовують міномети, артилерію калібром 122-мм та 152-мм, а також танки. Особливо неспокійно було біля Широкиного,  обстріли не вщухали протягом всієї доби.

Читайте також:
Бойовики різко наростили чисельність обстрілів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна