За добу бойовики 42 рази обстріляли позиції сил АТО

 

За минулу добу, 1 грудня, незаконні збройні формування в районі проведення АТО 42 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України на всіх напрямках. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики зі 120 та 82-міліметрових мінометів обстріляли Широкине, Красногорівку та Талаківку.
Із гранатометів, озброєння БМП, зенітних установок та великокаліберних кулеметів окупанти вели вогонь по Мар’їнці, Новогригорівці, Новотроїцькому. Також по Новотроїцькому й Красногорівці “працював” снайпер.

На Донецькому напрямку під вогонь гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили Авдіївка, Зайцеве та Луганське.

На Луганському напрямку окупанти з мінометів калібру 120 та 82 мм обстріляли Балку Кошарну, а з гранатометів різних систем – Новоолександрівку, Троїцьке та Кримське.
Знову обстрілювали й Станицю Луганську.

Читайте також:
У перший день зими бойовики зосередили більшість обстрілів на Маріупольському напрямку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна