У Яворівському районі виявили повішеного солдата-строковика

 

На території навчального центру Національної академії сухопутних військ у селі Старичі на Львівщині знайшли тіло 22-річного загиблого солдата-строковика. Про це повідомили у Регіональному медіацентрі ЗСУ, передає “Укрінформ”.

“У населеному пункті Старичі Яворівського району напередодні виявили тіло солдата-строковика. Загиблий дослужував останні місяці в армії – навесні він мав звільнятися у запас”,- зазначив керівник медіацентру Олександр Поронюк 2 грудня.

Як стало відомо, тіло хлопця виявили напередодні.

“1 грудня 2016 року в 184-му Навчальному центрі був знайдений без ознак життя військовослужбовець останнього періоду строкової служби”, – йдеться в повідомленні прес-служби Центру.

“Його знайшли повішеним на мотузці. Чи було це самогубство – ми перевіряємо. Але всі подробиці нам скаже судово-медична експертиза, яка вже призначена. Зовнішніх ознак насильства на тілі не виявлено”, – розповів виданню “Захід.нет” заступник військового прокурора Львівського гарнізону Тарас Кохалик.

Справу розслідують військова служба правопорядку та військова прокуратура.

Як повідомлялося, того ж дня, 1 грудня, на Хмельниччині під час навчань із розмінування були поранені троє військових, а під Одесою в ході бойових стрільб постріл підствольного гранатомета ВОГ застряг у долоні курсанта.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна