За добу в ЗСУ троє поранених. Загиблого добровольця знову не порахували

 

За минулу добу, 20 листопада, в зоні проведення антитерористичної операції загиблих з боку Збройних сил України не було, однак двоє бійців отримали поранення внаслідок обстрілу, ще один військовий на передовій підірвався на вибуховому пристрої. Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

При цьому в соцмережах повідомляють, що в ніч на 30 листопада внаслідок мінометного обстрілу Авдіївської промзони загинув боєць першої штурмової роти ДУК “Правий сектор” Едуард Зебін з позивним “Фізик”.
Однак штаб АТО і МОУ не ведуть офіційний облік втрат у добровольчих формуваннях.

Водночас, як стало відомо “Новинарні” з місцевих ЗМІ, сьогодні, 1 грудня, у Білій Церкві на Київщині ховають 22-річного Максима Сломчинського – молодшого сержанта 72-ї окремої механізованої бригади, який загинув від осколкового поранення під Авдіївкою 29 листопада.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна