Бойовики “ДНР”, які “відзначили” День морпіха РФ, розстріляли мирний будинок у Саханці

 

Бойовики “ДНР”, які в неділю, 27 листопада, відзначали День морської піхоти Росії, розстріляли будинок у контрольованому ними селі Саханка Новоазовського району Донецької області. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як дізналася “Новинарня” із соцмереж, поранено двох місцевих мешканців. Їх привезли в лікарню окупованого Новоазовська.

У чоловіка – поранення в стегно, після роздроблення кістки він перебував без свідомості. У жінки – поранення передпліччя й дотичне на боці, поінформував у “Фейсбуці” лікар-переселенець із Єнакієва Олександр Чернов.

“Підрозділ окупантів, який вони називають 9-м окремим штурмовим механізованим полком морської піхоти, вирішив відзначити своє “професійне свято”. Звісно ж, після того, як зустріли гостей і навживались “святкового”, почали розважатися. Розваги полягали в тому, що бойовики вели вогонь з кулеметів та автоматів по житловому будинку у Саханці”, – зазначили в штабі АТО.

“Ця 2-га рота завтра проспиться, протруть очі, побачать, що накоїли і, звісно, почнуть верещати, що це все зробили українці. Та кулі, випущені з фронту, не можуть прилітати з тилу. Тож, можливо, нарешті, мирні люди на окупованих територіях почнуть вірити власним очам і фактам, а не телебаченню окупантів”, – сказано в повідомленні штабу АТО.

Читайте також:
“Думали – ДРГ”. На Херсонщині розслідують обставини смертельної стрілянини військових ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна