Коломойський став одним із лідерів партії “УКРОП”

Олігарха Ігоря Коломойського практично одностайно обрали головою комісії партійного контролю партії “Українське об’єднання патріотів – УКРОП”. Про це повідомляє УНІАН.

Таке рішення було ухвалене під час XІ з’їзду політичної партії, який триває у Києві.

За статутом, керівника цього органу обрано на два роки.

У порядку денному з’їзду – затвердження складу політичної ради “УКРОПу”, обрання голови та членів комісії партійного контролю та складу ревізійної комісії партії.

Комісія партійного контролю має право скасовувати рішення будь-яких органів і керівників політсили, в тому числі голови партії. Таким чином, комісія має великий вплив на формування позиції партії.

Як відомо, партія “УКРОП” вважається підконтрольною Коломойському. Свого часу її створив екс-заступник Коломойського на посаді голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан, однак після свого арешту Корбан відійшов від керівництва партією.
Головою політради партії “УКРОП” наразі є Дмитро Борисенко.

Читайте також:
У мережу потрапив запис розмови Луценка з Коломойським. ГПУ каже, що минулорічна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна