У Вінниці затримали місцевих рекетирів, які вимагали гроші з місцевих бізнесменів

 

Співробітники Служби безпеки України затримали у Вінниці чотирьох учасників транснаціонального організованого злочинного угруповання, які вимагали гроші з місцевих бізнесменів. Про це йдеться в повідомленні відомства, інформує “Новинарня“.

Правоохоронці встановили, що зловмисники входили до угруповання кримінального авторитета “Самвела Московського” та спеціалізувалися на рекеті. Вони вимагали від члена родини одного з вінницьких комерсантів чотири тисячі доларів США. У випадку відмови сплатити гроші погрожували чоловіку фізичною розправою над ним та його близькими, знищенням майна.

Співробітники спецслужби затримали учасників угруповання, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу Україні, у приватному маєтку в передмісті Вінниці після отримання всієї суми.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Нацгвардійці затримали “високопосадовця ДНР” біля Маріуполя

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна