У СБУ назвали “дурнею” заяви Захарченка про вбивць Мотороли

 

У Службі безпеки України не вважають за потрібне коментувати інформацію т.зв. глави самопроголошеної “Донецької народної республіки” Олександра Захарченка про нібито причетність співробітників спецслужби до вбивства бойовика “ДНР” Арсена Павлова (“Мотороли”). Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

Не вважаємо за потрібне коментувати цю дурну інформацію“, – сказали в СБУ, порадивши “ДНР” “перед поширенням фейків уточнювати прізвища”.

Як повідомили російські та сепаратистські ЗМІ, глава “ДНР” назвав імена тих, кого він вважає причетним до вбивства командира батальйону ополченців “Спарта” А.Павлова (“Мотороли”).

“Я готовий назвати імена причетних до злочину. У підготовці брали участь Віталій Маликов, начальник УСБУ в Донецькій області Акуцу і низка співробітників СБУ, список є. Імена безпосередніх вбивць є”, – сказав він на прес-конференції в четвер.

Донецьке обласне управління СБУ очолює Олександр Куць.

Читайте також:
Чернов: У Московському патріархаті не виключили канонізації Мотороли

Моторола навіть після смерті боїться замаху, – місцеві жителі

У бойовиків повідомили про обстріл Захарченка під Авдіївкою

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна