Соболєв буде ініціювати відставку Луценка

 

Голова комітету Верховної Ради з питань запобігання корупції, член фракції “Самопоміч” Єгор Соболєв має намір ініціювати відставку генерального прокурора України Юрія Луценка. Про це він повідомив у “Фейсбуці“.

“Після розгляду нашим парламентським комітетом з протидії корупції результатів розслідування справ про терор Євромайдану я вирішив ініціювати відставку генерального прокурора Юрія Луценка”, – написав він.

Зі слів Соболєва, на чолі з Луценкомі ГПУ немає жодних шансів на покарання злочинів.

“Якщо терор Євромайдану не буде покараний, такий терор повториться. А ось покарання його виконавців і організаторів неминуче призведе до руйнації кругової поруки між нинішнім і колишнім керівництвом держави”, – вважає Соболєв.

Нардеп вважає, що іншого виходу не існує.

“Це наш обов`язок як представників людей в Парламенті – виганяти скільки треба генпрокурорів, поки не отримаємо справжнього”, – підсумував він.

Читайте також:
Адвокатка Майдану: Геніальний план Луценка дивним чином збігся з цілями захисту Януковича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна