Клінтон знову стала лідером виборчої гонки у США, – рейтинги

 

Кандидатка в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон знову випереджає – на 3 процентних пункти – свого конкурента-республіканця Дональда Трампа. Такими є дані свіжого опитування Washington Post/ABC News, яке 1 листопада показувало перевагу Дональда Трампа.

Так, у разі прямого голосування 47% американців проголосували б за Клінтон, 44% – за Трампа.

Хоча відрив Клінтон не є статистично значущим, однак наразі це найкращий результат Клінтон за останні дні, після відновленням розслідування ФБР щодо скандалу навколо використання нею свого приватного e-mail для службового листування на посаді держсекретаря.

Нагадаємо, попереднє опитування Washington Post/ABC News, яке проводилося 27-30 жовтня, показало, що кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вперше за значний період часу випередив Гілларі Клінтон на 1%, тоді на біржах почали падати індекси.

День виборів у США – 8 листопада. Достроково проголосували вже близько 20% американців.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна