Бойовики відкривали вогонь по українських воїнах 54 рази

 

Протягом минулої доби бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики 34 відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Бойовики здійснили обстріли підрозділів Збройних Сил України з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї в Гранітному та Талаківці, а районах Тарамчука, Павлополя, Новотроїцького та Славного ворог застосував міномети калібрів 82мм та 120мм. По захисниках Мар’їнки, Красногорівки та Широкиного окупанти вели вогонь з озброєння БМП, мінометів обох калібрів, кулеметів та гранатометів, а у Водяному – зі ствольної артилерії 152 калібру та мінометів калібру 120мм.

На Донецькому напрямку ворог 17 разів порушував режим тиші. Під час провокацій українських захисників у Зайцевому, Опитному, Майорську та шахті Бутівка противник використовував кулемети, гранатомети, міномети різних калібрів, в районі Авдіївки – зброю усіх калібрів, зокрема, артилерію 152мм.

На Луганському напрямку окупанти 3 рази стріляли по українських захисниках. Поблизу Новоолександрівки та околиці Станиці Луганської в черговий раз застосовувалась стрілецька зброя.

Читайте також:
Розвідка ідентифікувала ще два десятки кадрових військових РФ на Донбасі. СПИСОК

За добу в зоні АТО ЗСУ втратили одного воїна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна