Минулої доби бойовики активізувались на всіх напрямках

 

За минулу добу бойовики 72 рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики 43  порушили режим припинення вогню. В районах Гнутового, Талаківки, Грагітного, Старогнатівки обстріли з боку бойовиків відбулись із використанням стрілецької зброї та гранатометів. Поблизу Красногорівки і Павлополя по підрозділах Збройних Сил України вели вогонь з мінометів калібру 82мм, кулеметів, гранатометів та озброєння танку. А в бік Мар’їнки, Тарамчука було задіяно ворожі міномети 120 калібру, вогонь БМП та снайперів. В районах Широкиного та Водяного українські позиції зазнали обстрілів зі ствольної артилерії калібрів 122мм та 152мм.

На Донецькому напрямку зафіксовано 14 провокацій проти сил АТО. В Майорську та Новгородському під час обстрілів окупанти застосували зенітні установки, гранатомети, кулемети, вогонь БМП, а в районах оборони українських позицій біля Зайцевого, шахти Бутівки та Авдіївки – міномети 82 та 120 калібрів, решта арсеналу зброї противника меншого калібру.

На Луганському напрямку зафіксовано 15 обстрілів. Бойовики застосовували кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю поблизу Трьохізбенки, Кримського, Золотого, балки Кошарної, Новолександрівки та Троїцького, а у Новозванівці, окрім цієї зброї обстріли посилювались мінометами 82 калібру.

Читайте також:
В зоні АТО військовий зазнав поранення через підрив на гранаті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна