У Березані п’яний чоловік підірвав магазин, є постраждалі

 

На Київщині у місті Березань невідомий підірвав місцевий магазин, внаслідок чого постраждали двоє людей. Зловмисника уже затримали, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в області.

“25 жовтня о 17.50 у місті Березань по вулиці Небесної Сотні в магазин «НАШ КРАЙ» зайшов невідомий та кинув за прилавок вибуховий предмет. Внаслідок вибуху у приміщенні магазину сталася пожежа”,- йдеться в повідомленні.

Загиблих внаслідок події немає. Двом продавцям магазину, які постраждали внаслідок вибуху, надано медичну допомогу.

Правоохоронці неподалік від палаючого магазину затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець. Нетверезий чоловік поки не зміг пояснити правоохоронцям свої злочинні дії.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) та ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Пожежу наразі ліквідовано. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції та експерти, які встановлюють походження вибухового пристрою та обставини трагедії.   Досудове слідство триває.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна