СЦКК надав фотосвідчення, як бойовики з міномета знищили житловий будинок у Зайцевому

 

Українська сторона СЦКК (Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін) сьогодні, в понеділок, оприлюднила фото житлового будинку в смт Зайцеве Бахмутського району Донецької області, який напередодні, 23 жовтня повністю знищили бойовики пострілом із міномета. 

“Район населеного пункту Зайцеве, який розташований неподалік міста Горлівка, є сьогодні одною з гарячих точок конфлікту на Донбасі, і обстрілами тут нікого не здивуєш. Як кажуть, “прилітає” тут досить часто. Не стало виключенням й 23 жовтня. Ворог, як завжди, гатив по українських військових з різного озброєння: мінометів різних калібрів, станкових та ручних протитанкових гранатометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. Не зрадив він своїм “звичкам” і цього разу – пальнули разок з 120-мм міномета по житловому сектору Зайцевого. Результат – по провулку Лескова повністю знищено житловий будинок”, – ідеться в повідомленні УС СЦКК на сторінці штабу АТО.

Зазначається, що мешканці цього подвір’я ушкоджень не отримали, проте залишилися просто неба.

Фото СЦКК:

stskk-zaytseve-budinok-24-zhovtnya-2016-_4 stskk-zaytseve-budinok-24-zhovtnya-2016-_3 stskk-zaytseve-budinok-24-zhovtnya-2016-_1 stskk-zaytseve-budinok-24-zhovtnya-2016
<
>

 

“Військовослужбовці української сторони СЦКК, які сьогодні, 24 жовтня, прибули на місце події, цей випадок порушення режиму припинення вогню та використання бойовиками НЗФ забороненого Мінськими домовленостями озброєння, ретельно задокументували і передали матеріали фотофіксації представникам спеціальної моніторингової місії СММ ОБСЄ в Україні”, – сказано в дописі.

Читайте також:
В СЦКК пояснили, чому біля Станиці не буде розведення військ

Вогняний мир: СЦКК показав свідчення обстрілу Мар’їнки
запалювальними боєприпасами. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна