На КПВВ “Мар’їнка” зупинили авто, нашпиговане наркотою. ФОТО, ВІДЕО

 

Велику партію наркотичних речовин виявили прикордонники Краматорського загону в суботу, 8 жовтня, в авто у контрольному пункті в’їзду-виїзду “Мар’їнка” (Донецька область).

“Близько 12.30 до контрольного пункту під’їхав автомобіль ВАЗ під керуванням громадянина України.  Під час перевірки співробітники Держприкордонслужби помітили значне хвилювання водія, 39-річного жителя Донецької області,  який прямував на неконтрольовану територію. Крім того, на транспортний засіб спрацював прикордонний службовий собака”, – повідомила прес-служба ДПСУ.

В ході здійснення поглибленого огляду у газовому балоні автівки прикордонники знайшли приховані 14 білих літрових пляшок з-під молочних продуктів, заповнених замість кефіру речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору – попередньо, марихуаною, а також 10 тисяч таблеток психотропної дії “Ефіна”.
Ще одна пляшка з речовиною рослинного походження була прихована  у задньому бампері автомобіля.

За цим фактом прикордонники проінформували представників Національної поліції. Проводяться подальші перевірочні заходи.

Фотогалерея:

kpvv-maryinka-narkotiki kpvv-maryinka-narkotiki-1 kpvv-maryinka-narkotiki-3 kpvv-maryinka-narkotiki-4 kpvv-maryinka-narkotiki-2
<
>

Читайте також:
З початку року понад 100 легковірних “експедиторів” з України арештовані в РФ як наркокур’єри. СХЕМА ШАХРАЙСТВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна