Бойовики продовжують ігнорувати “режим тиші”

 

За минулу добу бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 12 обстрілів бойовиками. Противник вдавався до збройних провокацій з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Попасної. По Новоолександрівці ворог відкривав вогонь з міномету 82-го калібру та зенітної установки.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Противник порушував “режим тиші” в районі Мар’їнки, Талаківки, Старогнатівки, Широкиного та Павлополя, застосувавши гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Окрім того, окупанти обстріляли позиції українських захисників Павлополя з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 11 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки та Новгородського. Також по Авдіївці ворог відкривав вогонь з міномету 82-го калібру, а по Верхньоторецькому вів вогонь снайпер.

В зоні проведення АТО за добу, що минула, в районі Станиці Луганської, що на Луганському напрямку, було виявлено 1 БПЛА.

Читайте також:
На Сході загинув ще один боєць ЗСУ, є поранені

Після оголошення “режиму тиші” серед бойовиків збільшились випадки мародерства та розбійних нападів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна