Бойовики суттєво збільшили кількість обстрілів в зоні АТО

 

За минулу добу, 26 вересня, бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганської.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 18 обстрілів з боку бойовиків. В районі Мар’їнки, Старогнатівки, Широкиного та Павлополя бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Окрім того, по Мар’їнці вів вогонь снайпер, а по Старогнатівці бойовики відкривали вогонь з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Окупанти вели вогонь із мінометів 82-го та 120 калібру по Зайцевому, а з 120-го – по Нижньо Лозовому. Також бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї та кулеметів по Верхньоторецькому, Зайцевому, Авдіївці та Нижне Лозовому. А з БМП – по Зайцевому та Нижньо Лозовому.

Зазначається, що Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Читайте також:
Під Авдіївкою зазнали поранення двоє військових

По Попасній окупанти вели вогонь з протитанкового ракетного комплексу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна