Окупаційна влада в Криму очікує інвестицій з Німеччини

 

У так званому “уряді” Севастополя стверджують, що підприємці з Німеччини планують інвестувати в місто і весь окупований півострів понад 250 мільйонів євро. У прес-службі “уряду” повідомляють, що про це йшлося на зустрічі з німецькими інвесторами, однак їх імен не називають, пише “Крим. Реалії“.

“Вдячні вам за інтерес до нашого міста, який ви проявляєте. Ми готові обговорити запропоновані вами проекти з розвитку сегментів сфери ЖКГ та інвестування коштів”, – заявив заступник призначеного Кремлем “губернатора” окупованого Севастополя Дмитро Гладскіх.

Зазначається, що під час зустрічі німецькі інвестори презентували проекти з переробки сміття, будівництва доріг і розвитку інфраструктури туристичних міст. Також вони заявили, що 250 мільйонів євро – перший етап інвестицій. Обсяг капіталовкладень нібито планують збільшити при стабілізації світової політичної ситуації.

Читайте також:
В окупованому Криму чекають на делегації з ЄС та збираються встановлювати “побратимські” відносини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна