Росія створить в окупованому Криму “прикордонний полігон”

 

Росія створить в окупованому Криму полігон для випробувань засобів забезпечення безпеки на кордоні. Про це йшлося на засіданні Державної прикордонної комісії Росії, яке відбулася в Криму 23 вересня.

Як повідомила російська агенція ТАСС, за словами віце-прем’єра Дмитра Рогозіна, відповідну згоду прикордонної служби ФСБ Росії вже отримано.

“Буде дано доручення, за згодою, тестувати тут, застосовувати й запроваджувати в дослідну експлуатацію новітні технічні засоби забезпечення безпеки на кордоні, всілякі оптичні засоби, засоби виявлення незаконного проникнення через держкордон, які ще не прийняті в серійне виробництво”, – заявив Рогозін, додавши, що відповідні доручення дадуть також промисловим підприємствам оборонно-промислового комплексу Росії й Фонду перспективних досліджень.

Повідомляється, що напередодні Рогозін та глава окупаційного уряду Криму Сергій Аксьонов здійснили обліт адмінмежі півострова й материкової частини України.

Читайте також:
Російські прикордонники на Перекопі сприйняли своїх військових
за українських диверсантів

Прикордонники постраждали від застосування росіянами забороненої лазерної зброї

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна