На Попаснянському напрямку сталося бойове зіткнення

 

Після опівночі ворог впритул наблизився до позицій українських військовослужбовців поблизу сіл Новозванівка та Новоолександрівка.  Про це йдеться в  повідомленні прес-служби Луганської ОДА.

Повідомляється, що у ході бойового зіткнення бойовики протягом двох годин застосовували 82-мм міномети, зенітні установки, БМП, гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

“Противник дає чітко зрозуміти, що розраховувати на здоровий глузд та відповідальність щодо мирного регулювання ситуації на Луганщині з їх боку не варто. Дводенне затишшя було нічим іншим, як підготовкою до провокації. Такі дії ставлять під сумнів досягнуті у Мінську успіхи”, – прокоментував ситуацію заступник голови облдержадміністрації  Юрій Клименко.

Крім того повідомляється, що ввечері російсько-терористичні війська три рази відкривали вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї у напрямку села Новоолександрівка. Також у районі працював ворожий снайпер.

Читайте також:
Бойовики продовжують порушувати “тишу” і застосовувати гранатомети та кулемети

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна