В Києві двічі за день пограбували мільйонерів

 

У вівторок, 20 вересня, у Шевченківському районі четверо чоловіків у чорній формі з написами “СБУ”, погрожуючи автоматами, відібрали у потерпілого сумку, в якій було понад два мільйони гривень. Про це повідомила начальниця відділу комунікацій ГУ Нацполіції Києва Оксана Блищик у “Фейсбуці“.

Вона зазначила, що у відповідь потерпілий застосував пристрій для відстрілу гумових куль. Нападники з місця події втекли автомобілем, який правоохоронці відшукали неподалік від місця вчинення злочину.

За попередньою інформацією, внаслідок інциденту ніхто не постраждав. На місці працюють слідчо-оперативні групи Шевченківського та Головного управлінь поліції Києва. Поліція розшукує нападників.

Подію зареєстровано, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялось, в цей самий день у Києві зловмисники, розбивши скло в автомобілі та пригрозивши предметом, схожим на пістолет, відібрали в чоловіка сумку з двома мільйонами гривень та втекли у невідомому напрямку.

Читайте також:
В центрі Києва у чоловіка вкрали 2 мільйони гривень

У Києві знову пограбували чоловіка з двома мільйонами гривень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна