“Квартал 95” продає формат серіалу “Слуга народу” американській компанії

 

Студія “Квартал 95” та американська компанія-мейджер Fox Studios досягли домовленостей про продаж опціону на формат українського серіалу “Слуга народу” в США. Про це повідомляє прес-служба студії “Квартал 95”.

Як повідомляється, угода на стадії підписання контракту. Протягом найближчого року продюсувати і виробляти серіал за форматом “Кварталу 95” в США буде компанія Imagine.

Контракт із Fox Studios укладає компанія Eccho Rights, котра є міжнародним дистрибутором проектів студії “Квартал 95”.

“Продукт, придуманий і реалізований тут, перетнув океан і буде реалізований у США – країні, яка десятки років задає тренди й експортує свої кіно й серіали по всьому світу. Історія звичайної чесної людини, яка раптом стає Президентом і починає боротьбу з корупцією на всіх рівнях, – універсальна, близька й зрозуміла глядачам різних країн, тому що в усьому світі люди хочуть бачити при владі порядних політиків”, – прокоментував досягнуту угоду художній керівник студії “Квартал 95” Володимир Зеленський.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна