Рейнтинги Клінтон і Трампа зрівнялися

 

Кандидати на пост президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон та висуванець республіканців Дональд Трамп користуються практично однаковою підтримкою виборців.
Згідно з даними загальнонаціонального опитування, проведеного телеканалом Fox News, за Клінтон на виборах у листопаді 2016 року готові віддати голос 41% респондентів, за Трампа – 40%.
Кандидат від Лібертаріанської партії Гері Джонсон має 8% підтримки опитаних, а за претендентку від партії зелених Джилл Стейн виступають 3%.

Водночас за іншим пунктом опитування, де респондентам було запропоновано обрати лише з двох основних кандидатів, Трамп трохи вирвався вперед – 46% проти 45% у Клінтон.

Телеканал зазначає, що такі показники пов’язані з тим, що Дональд Трамп останнім часом уникав спірних висловлювань, а Клінтон зіткнулася з проблемами щодо стану її здоров’я.

Яу відомо, трохи раніше своє опитування проводила компанія Ipsos, і за її даними Дональд Трамп вперше з липня випередив Клінтон за популярністю. Перед тим Гілларі випереджала республіканця на 6%.

Президентські вибори у США відбудуться 8 листопада.

Читайте також:
Гілларі Клінтон могли отруїти, вважає експерт, який не довіряє Трампу й Путіну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна