За добув в АТО “сепари” 50 разів відкривали вогонь по наших захисниках

 

За минулу добу, 14 вересня,  бойовики 50 разів обстріляли позиції українських захисників. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Донецькому напрямку зафіксовано 26 порушень “режиму тиші”. Зокрема, обстріли з боку противника з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї велися по позиціях українських військових у Авдіївці, Верхньоторецькому, Зайцевому, Піскам та Луганському. Окрім того, по селищу Луганському, Зайцевому, Авдіївці, Пісках та Ленінському окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру. Також бойовики відкривали вогонь із забороненої Мінськими домовленостями артилерії – 152-мм та 122-мм калібру в районі Зайцевого, Авдіївці, Кам’янки та Верхньоторецького. По селищу Луганському вели вогонь з БМП, а по Авдіївці – з танку.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 20 порушень “режиму тиші”. Російсько-окупаційні війська вдавалися до збройних провокацій та вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї по Водяному, Широкиному, Мар’їнці, Красногорівці, Талаківці, Гнутовому, Павлопілю та Новотроїцькому. А також окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру по Широкиному, Чермалику, Павлопілю та Водяному. Окрім того, вели вогонь з БМП по Широкиному та Талаківці, а по Красногорівці вів вогонь снайпер.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 порушення “режиму тиші”. Противник вдався до збройних провокацій в районі Новозванівки, Новоолександрівки та Богуславського, де бойовики відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також:
Глави МЗС Німеччини і Франції погодили в Києві “режим тиші” на Донбасі з 15 вересня

Росія віддала наказ бойовикам на Донбасі повністю припинити обстріли з 15 вересня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.